Premi Cañada Blanch 2020

Obra premiada

“Arm” de l’artista Carlos Sáez de la galeria Espai Tactel ha sigut la mereixedora del Premi Col·lecció Cañada Blanch 2020.

Tema de l’exposició

Sota el títol “L’altra condició”, la proposta expositiva resultant del Premi Col·lecció Cañada Blanch 2020, reflexiona sobre la noció de l’espai. L’exposició projecta una continuïtat de l’anterior edició. Mentre que en 2019 s’aprofundia en la temporalitat i intemporalitat de l’art, amb artistes que reflexionaven sobre la naturalesa del temps, en l’actual edició és l’espai qui pren més protagonisme. Tots dos – espai i temps- es posicionen com a elements fonamentals en la creació artística.

Jurat

El jurat d’aquesta edició ha estat integrat per José María Lasalle, ex secretari d’Estat de Cultura; Alba Braza, comissària d’exposicions; Luisa Espino, crítica d’art; Juan Viña, president de Fundació Cañada Blanch; Paula Sánchez, directora de Fundació Cañada Blanch; Manel Costa, membre del Patronat de Fundació Cañada Blanch, i Norberto Piqueras, responsable d’exposicions Centre Cultural La *Nau de la Universitat de València

Galeries participant

17 galeries de la Comunitat Valenciana: Galeria Thema, La Merceria, Espai Nivi Collblanch, Aural Galeria, Galeria Vangar, Espai Tactel, Alba Cabrera Art Contemporani, Shiras Galeria, Luis Adelantado, The Blink Project, Set Espai d’Art, Galeria Punt, Cànem Galeria, Rosa Santos, Galeria Cuatro, ISABEL BILBAO Galeria d’Art i Galeria Benlliure.

Comissariat

Ricard Silvestre, professor del departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Premi-Col·leccio-Cañada-Blanch-01.jpg