Abierto València 2021

OBERT VALÈNCIA 2021 SE CELEBRARÀ DES DEL 23 Al 26 DE SETEMBRE.

En aquesta novena edició de la festa de les galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, les novetats es veuran reforçades amb una major participació tant de galeries com d’institucions.

Enguany LAVAC, Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, organitzadora de l’esdeveniment, torna a acostar les seues sales al públic convidant a visitar i conéixer els projectes de la temporada, les novetats i la seua programació.

Com en edicions anteriors destacaran les rutes Gallery Walk, organitzades per ARCO i les xarrades en l’IVAM. També dins de la celebració s’atorgaran adquisicions i es podrà gaudir de diferents accions, com l’obertura de les sales en horari especial; tots aquests actes doten de sentit a Obert València.

El Premi Cervesa Alhambra Obert València serà l’últim a comunicar-se el primer dia d’octubre.

Obert València continua amb el disseny d’imatge creat en 2020 per Antonio Ballesteros.

Les galeries que participen enguany en Obert València per LAVAC són: Luis Adelantado, Benlliure, Alba Cabrera, Galeria Cuatro, Espai Tactel, La Merceria, Tuesday to Friday, Punto, Rosa Santos, Set Espai d’Art, Shiras Galeria, Galeria Thema, i Vangar. La sala castellonenca Espai Nivi Collblanc i les alacantines Aural i Isabel Bilbao també participen en aquesta edició igual que dues galeries valencianes noves que se sumen a l’edició de 2021: The Liminal i Gabinete de Dibujos.