Abierto València 2019

Del 19 al 22 de setembre, tindrà lloc la setena edició d’Obert València, esdeveniment organitzat per *LaVAC, amb motiu de la inauguració conjunta del principi de la temporada artística de les galeries d’art contemporani que formen part de l’Associació.

El divendres 20, amb un horari especial i acompanyat d’una cervesa Túria oferit per cada galeria, les persones que ens visiten podran gaudir de forma gratuïta de totes les inauguracions, així com contemplar el gran nombre d’obres d’artistes nacionals i internacionals que es mostren en Obert València.

Aqueix mateix dia s’anunciarà el Premi Millor Exposició, atorgat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i el Premi a l’Artista Destacat, atorgat per l’Ajuntament de València. Seleccionat pel jurat convocat per a la VII edició de “Obert València”: la Subdirectora del CA2M, Tania Pardo; el Director del CCCC, José Luis Pérez Pont; Subdirectora d’Activitats i Programes Culturals del  l’IVAM, institut valencià d’art modern; i el Director del CAB de Burgos, Javier del Camp;  també anunciarem els Premis Adquisició.

El divendres 20 i dissabte 21 de setembre tindrà lloc el “Arco Gallery Walk” per a conéixer la història de les galeries i els seus artistes. Patrocinat per la Fundació Arco.

Amb cada edició, Obert València persegueix convertir-se en una cita ineludible que atraga col·leccionistes, amants de l’art, artistes, persones expertes, professionals de la crítica, però també pretén que el seu nom es done a conéixer a través, precisament, de l’acostament de l’art contemporani de forma oberta i senzilla al públic valencià en general.

Enguany comptem amb moltes novetats, que us anirem comptant a través de les nostres xarxes socials.

L’equip d’Obert València esta format per:

Amparela Benlliure: Direcció i Producció de l’esdeveniment.

Tania Castro: xarxes socials i Producció Festa Obert València.

Mónica Iglesias: Comunicació i Premsa.

Espai Tactel: Disseny Gràfic.

Nacho López: Fotografía.