Abierto València 2018

El proper 21 de setembre, tindrà lloc la sisena edició d’Obert València, esdeveniment organitzat per LaVAC, amb motiu de la inauguració conjunta del principi de la temporada artística de les galeries d’art contemporani que formen part de l’associació.

Amb un horari especial i acompanyat d’un còctel + una cervesa Túria oferit per cada galeria, les persones que ens visiten podran gaudir de forma gratuïta de totes les inauguracions, així com contemplar el gran nombre d’obres d’artistes nacionals i internacionals que es mostren en Obert València.

Aquest mateix dia s’anunciarà el Premi Millor Exposició, atorgat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Seleccionat pel jurat convocat per a la VI edició d’Obert València: la Sotsdirectora d’ARCO, Maribel López;  el director CCCC, José Luis Pérez Pont; el Sotsdirector de l’Àrea de la Col·lecció i Exposicions del IVAM, Sergio Rubira; el Director Artístic del Centre Botín, Benjamin Weil I les Adquisicions, atorgades per: Fundació Hortensia Herrero, Col·lecció DKV i Gandia Blasco.

Com a novetat aquest any hem organitzat una taula rodona amb el col·leccionista d’art contemporani Dani Levinas que tindrà lloc al Palau de les Arts Reina Sofia.

El 21 i 22 de setembre tindrà lloc el “ARCO Gallery Walk” per conèixer la història de les galeries i els seus artistes. Amb cada edició, Obert València persegueix convertir-se en una cita ineludible que atregui a col·leccionistes, amants de l’art, persones expertes, professionals de la crítica i el comissariat i artistes però també pretén que el seu nom es done a conèixer a través, precisament, de l’acostament de l’art contemporani de forma oberta i senzilla al públic en general.