Premi Cañada Blanch 2017

Consolidem el nostre compromís amb la cultura amb la IV edició del premi Adquisició,  fruit de la labor conjunta de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, LaVAC, mediadora entre la societat valenciana i la producció artística, el vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, com a espai de pensament crític, vinculat a la realitat valenciana i a la protecció del patrimoni, i la Fundació Cañada Blanch, des d’una ferma ajuda a la investigació, i al debat social i de les arts.

En aquesta exposició participen 13 galeries: Luis Adelantado, Galeria9, Rosa Santos, Alba Cabrera, Set Espai d’Art, Espai Tactel, Plastic Murs, Galeria Thema, Galeria Paz y Comedias, Àrea 72, Llavor Lumier, Mr. Pink i Shiras. Cada galeria aporta dues obres a l’exposició.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Premi-Premi-Col·lecció-Cañada-Blanch-_-2017-1024x400.jpg

Del total de 26 obres, Vicky Uslé rep l’IV Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch, amb l’obra sense títol realitzada en tècnica mixta sobre paper és presentada per la galeria Espai Tactel. Aquesta peça passa integrar la nostra col·lecció.