Abierto València 2024


Obert València 2024, la festa de les galeries d’art contemporani de la Comunitat Valenciana, se celebrarà del 27 de setembre al 4 d’octubre.
LAVAC, l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de CV, celebra en 2024 la dotzena edició d’Obert València.
Des del 27 de setembre fins al 4 d’octubre 2024 es podrà gaudir, de manera pública i gratuïta, de totes les activitats de la gran obertura de temporada de les galeries. El opening conjunt de les galeries, visites guiades, taules redones, la ja mítica festa d’obertura de temporada, votar per l’exposició que més us agrade en el premi Cervezas Alhambra Obert València o realitzar d’una o més de les visites guiades, ARCO GalleryWalks o les Rutes de l’Art de Cervezas Alhambra, de la mà de Turiart.

‘MIRADES OBERTES’
A més, en esta edició, el Centre del Carme també celebrarà una exposició col·lectiva, amb obertura el 26 de setembre, titulada ‘Mirades Obertes’ que se situarà a la sala Ferreres-Goerlich, i en la qual participen totes les galeries de LAVAC i que romandrà oberta fins al 6 d’octubre.

Esta celebració, Obert València comptarà amb els següents patrocinadors i col·laboradors: Generalitat Valenciana, Ajuntament de València, Consorci de Museus Comunitar Valenciana CMCV Centre del Carme Cultura Contemporània, IVAM Institut Valencià d’Art Modern, Cervezas Alhambra, la Fundació Hortensia Herrero, La Fundació Juan José Castellano Comenge, Gandia Blasco, Makma, la col·lecció Víctor Gamero, Fundació Arc, Visit València, Kells Collection, Red Collectors, Art Global, One Shot Hotels, Promedios, EMT, Metrovalencia, La Escalera, Feria Marte, BioHub, Fundació Cañada Blanch, Bodegas Arráez, Exibify i Restaurant Mascaraque IVAM.

Com cada any tornaran les adquisicions de la Conselleria de Cultura a la “Millor Exposició” i de l’Ajuntament de València al “Artista Destacat”, que serà triat per un jurat professional.


Obert València vol convidar a la ciutadania a acostar-se un any més a gaudir de les obres d’art, dels espais i dels projectes, compartits pels propis galeristes i artistes durant eixos dies.