Abierto València 2013

L’esdeveniment ABIERTO-VALENCIA, organitzat per LaVac (Associació de galeries d’art contemporani de la Comunitat valenciana), vol ser una celebració per a l’art i la cultura. L’esdeveniment, que se celebrarà anualment cada setembre, consisteix en la inauguració conjunta del principi de la temporada artística, de les galeries que formen part de Lavac, amb un ampli programa d’activitats, visites, trobades, premis i festes en la línia dels esdeveniments que se celebren en altres grans nuclis del panorama internacional com el Gallery Weekend de Berlín o de Nova York.

Amb cada edició, volem que ABIERTO-VALENCIA es converteixi en una cita que atregui a col·leccionistes, amants de l’art, experts i comissaris així com al públic en general. Per a aquest esdeveniment, les galeries d’art que componen LaVac escolliran el millor del seu planter d’artistes tant espanyoles com a internacionals, consagrats i emergents.

En aquesta, la primera edició, que es desenvoluparà el dia 26 de setembre, el públic pot apropar-se encara més a l’art contemporani gràcies a l’horari d’obertura ampliat de cadascuna de les sales fins a les 22:00 hores, concloent la celebració amb una festa en el claustre del Centre del Carmen on s’oferirà un coctel exclusiu per als nostres convidats, dissenyat per prestigiosos cuiners de la comunitat valenciana, que crearan diferents tapes en directe.

En aquesta ocasió tan especial, comptarem amb el suport de GANDIA BLASCO, una de les empreses valencianes més internacional i contemporània dins del disseny industrial que s’uneix a l’esdeveniment per donar un premi d’adquisició, d’una de les obres de l’exposició, que el jurat d’experts assenyali com la més destacada de la temporada.

En suma, ABIERTO-VALENCIA vol convertir a València en l’epicentre de l’art contemporani. Una visita imprescindible en el calendari cultural tant nacional com a internacional.