FEST/N

festin

FestIN és un festival gastro cultural que es desenvolupa en llocs emblemàtics de la ciutat i on els assistents poden gaudir a un temps d’art i gastronomia. Cada espai oferirà una proposta diferent amb l’objectiu de crear un calendari d’esdeveniments que, en conjunt, servisquen per a acostar d’una manera diferent l’art i la cultura, donar major protagonisme als espais culturals de la ciutat de València que participen en esta edició i oferir al públic experiències diferents.
En l’edició de 2022 les galeries que participen són: Set Espai d’Art, Galeria Rosa Santos i Shiras Galeria.

2 d'abril

Set Espai d’Art / El Festín de Babel en l’exposició d’Isidro Ferrer

L’experiència comença en la galeria amb la trobada amb el fascinant Isidro Ferrer (il·lustrador i dissenyador per devoció), on els galeristes ens acostaran al seu món com a creador de poesia visual en l’exposició «Animal Lámina». En els seus treballs, les imatges juguen amb diferents sentits i, esta vegada, també hi participaran el gust i l’olfacte amb un tast de vins maridat amb productes de la Comunitat Valenciana, seleccionats de la mà de Proava.

7 d'abril

Shiras / Tarde de cata

Shiras Galeria et convida a endinsar-te en el món dels plaers amb un tast de caves i xocolates d’autor mentre contemples obres d’art contemporani.

L’esdeveniment comptarà, per a la degustació, amb un representant del celler Chozas de Carrascal, qui ens explicarà sobre el cava i ens ensenyarà els secrets de la seua elaboració. També, amb un dels fundadors d’Utopick, Paco Llopis, encarregat d’exposar el seu deliciós producte i descobrir-nos la seua història. A més, comptarem amb Horacio Silva, un dels nostres artistes, per a parlar-nos de les noves tendències en l’art contemporani. Tot això, envoltat de la nostra nova exposició «Tresor»; un projecte internacional d’artistes amb llarga trajectòria i de projecció com són Jens Gussek, Anna Herrgott, Jesse Magee, Judith Röder i Ibrahim Erdogan, que presenten noves formes en el llenguatge per mitjà d’obres fetes amb vidre que no deixen indiferent l’espectador.

Este projecte ha sigut seleccionat per l’esdeveniment «Hui és demà» dins de l’organització de València Capital Mundial del Disseny 2022.

8 d'abril

Galeria Rosa Santos/ «Carta de quebrados»

La galeria Rosa Santos ens ensenya el paper fonamental dels agents promotors en el patrimoni cultural. De la mà de la galerista i de l’artista Chema López coneixerem, a través de l’exposició «Carta de quebrados», les tendències de l’art contemporani i el treball de l’artista en una experiència gastronòmica i cultural única.