FEST/N

FestIN és un festival gastro cultural que es desenvolupa en llocs emblemàtics de la ciutat i on els assistents poden gaudir a un temps d’art i gastronomia. Cada espai oferirà una proposta diferent amb l’objectiu de crear un calendari d’esdeveniments que, en conjunt, servisquen per a acostar d’una manera diferent l’art i la cultura, donar major protagonisme als espais culturals de la ciutat de València que participen en esta edició i oferir al públic experiències diferents.
En l’edició de 2023 les galeries que participen són: Set Espai d’Art, Galeria Rosa Sants, Galeria Jorge López, Gabinet de dibuixos, Galeria Ana Serratosa i Shiras Galeria.

3 de Febrer

Shiras Galeria / «Clic» amb el millor cocktail de Iván Talents

Shiras Galeria et convida a endinsar-te en el món del cocktail inspirats en ´Clic`, la nova proposta visual de l’artista contemporani Sebastián Nicolau. Una exposició de paisatges inexistents, compostos de diferents paisatges conjuminats o modificats per a crear espais pretesament reals que podràs recórrer al costat del seu artista. Pintura i dibuix sobre treballs realitzats amb eines digitals i fotogràfiques en una connexió que no et deixarà indiferent.

 

L’esdeveniment comptarà amb Iván Talents, barman encarregat de preparar-nos i introduir-nos en els plaers d’aquesta eclèctica beguda.

7 de Febrer

Set espai d’art, Rosa Santos, Jorge López / Passeig a 3 amb Carito Lourenço

Increïble tàndem entre Carito Lourenço, xef estrela Michelín de Fierro, i les galeries Jorge López, Rosa Santos i SET Espai d´Art. Un recorregut guiat a través de les tres galeries, on la seua proposta artística és traslladada per la prestigiosa xef argentina a diferents plats dissenyats expressament per a l’ocasió, que seran harmonitzats amb vins valencians. 

 

L’experiència comença en la galeria Jorge López, continua en la galeria Rosa Santos i finalitza en Set Espai d´Art.

9 de Febrer

Gabinet de dibuixos / Qüestions de gènere a través del joc

El Gabinet de dibuixos proposa la preview de l’exposició Jocs Reunits de l’artista Manuel Antonio Domínguez i un sopar degustació/maridatge informal a càrrec de Miquel Ruiz, xef del Baret de Miquel de Dénia. El punt de trobada entre les complexes realitzacions de tots dos creadors serà l’empatia de la memòria: la participació emotiva en altres records relacionats amb el menjar en el cas de Miquel; i el record dels Jocs Reunits, comú a la infància d’entre els 70 i els 80, en el cas de Manuel.

9 de Febrer

Galeria Ana Serratosa / Intempèries Musicals + tast de cava

Viu un increïble recorregut per les tres seus de la galeria Ana Serratosa per a descobrir el seu últim projecte: “Intempèries Musicals” de l’artista Roberto Pugliese i comissariat per Pedro Medina. El recorregut començarà en C/ Cabillers 5, després ens traslladarem amb autobús a C/ Vicente Beltrán Grimal 26 i, finalment, a l’última seu en C/ Pascual i Genís 19, on finalitzarem la vetlada amb un tast de cava de la mà dels Cellers Hispà-Suïssos.