LaVAC, Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana presenta la cinquena edició d’Obert València que se celebrarà del dijous 28 a dissabte 30 de setembre, l’esdeveniment dóna el tret de sortida a la temporada expositiva a les 18 galeries associades. Amb l’objectiu de trencar barreres entre el públic i l’art contemporani i fomentar… Llegir més »

La Fundació Cañada Blanch atorga el tercer premi d’adquisició el dimarts 10 de maig al Centre Cultural La NAU, seu històrica de l’Universitat de València. En aquest III Premi d’Adquisició la Fundació Cañada Blanch atorga un guardó (la compra d’una peça) i exposa els treballs a la sala de l’Acadèmia al Centre Cultural La NAU.

LaVAC rep la medalla de Sant Carles per part de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València al desembre de 2015.

L’IVAM va acollir el lliurament de premis de l’edició d’Obert València 2015. El diàleg entre Lothar Baumgarten i Bleda i Rosa, que es mostra a la galeria Espaivisor, s’ha endut el premi a la millor exposició d’Obert València 2015. El jurat, conformat per Carlos Urroz (director d’ARCO), Ricardo Forriols (vicedegà de Cultura de la Facultat… Llegir més »

La Fundació Cañada Blanch atorgará el segon premi d’adquisició el divendres 27 de març a l’edifici de La NAU, seu historica de l’Universitat de València. En aquest II Premi d’Adquisició la Fundació Cañada Blanch atorga un guardó (la compra d’una peça) i exposa els treballs en el Centre Cultural La NAU que es suma en colaboració amb la proposta.

VEURE VISIONS. Reinterpretant el present és un projecte de LaVac i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Comisariado per Álvaro dels Àngels i José Luis Pérez Pont acull una selecció de 21 artistes, representats per les galeries integrants de LaVac i convida a 10 crítics d’art de la Comunitat Valenciana. Presentant un recorregut… Llegir més »

Les galeries valencianes Luis Avançat, Aural, Cànem, Espaivisor i Rosa Santos acudiran a la fira d’art contemporani ARCO desenvolupada a Madrid del 19 al 23 de febrer

LaVAC (Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana) manifesta la seva unió ara també en Internet. Amb una web dissenyada per Tactelgraphics i desenvolupada per P-R-O-G-R-A-M-A-, les principals galeries de la ciutat concorren ara també en l’espai online, per donar una major projecció als esdeveniments amb els quals des de fa dos anys… Llegir més »

Més de dos mil persones van assistir a les galeries participants en la primera edició de l’esdeveniment Abierto Valencia, en el qual una vintena d’espais han obert la temporada artística presentant més de 500 obres d’autors nacionals i internacionals. L’activitat, organitzada per l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVac), es va convertir… Llegir més »